Inici

Presentació

Projectes

Serveis

Activitats

Xarxes

Socis

Comunicats

On som

On som

 
 

Són socis de l'associació totes les persones majors de 14 anys que ho desitgin amb el tret comú de relació amb Senegal, a més a més, cal fer la inscripció i respondre a les condicions d'adhesió marcades als estatuts i al reglament intern.

Descripció del paper dels socis:

  • Els socis de ple dret tenen dret de vot en les assemblees, i es beneficien dels ajuts específics de l'associació, com ara: bitllets d'avióer te per assistir al funeral d'un familiar al Senegal, consells jurídics pmes de caire comercial, suport a nivell particular, entre d'altres. La quota anual es de 36€ i s'ha de pagar abans del dia 15 d'agost.

  • Els socis simples són aquests que formalitzen l'adhesió mitjançant una fitxa i el pagament de la quota d'inscripció de 7 €. Tenen dret a assistir a les activitats i es beneficien dels serveis bàsics d'atenció.

  • Els amics i simpatitzants són aquelles persones que volen participar en les activitats i/o són voluntaris de l'entitat.

 

Fes-te Soci/a
 
  
  
  
  
     
      
Em vull apuntar en calitat de:
         
 He llegit i accepto les condicions legals.


Has de fer el teu ingrés al nº de compte 2100-0000-00-000000000 i enviar el justificant de pagament a:

SOCIS - ACRS. C/Comerç, 42, Baixos - 08003 Barcelona

Un cop has realitzat el tràmit, has de portar dues fotos de carnet a la seu de l'Associació i recollir el carnet de soci.

 
  

ACRS - Associació Catalana de Residents Senegalesos | C/Comerç, 42, Baixos - 08003 Barcelona | info@senegalesos.org